Personeel

 De pluk

De pluk wordt voor 90%  door jeugd gedaan die vanaf 13 jaar kunnen komen werken. Er wordt per uur betaald. Vanaf 13 jaar krijgt een plukker €3,00 netto per uur en elk jaar ouder komt daar €0,50 bij tot een bepaalde leeftijd. Let op: onder de 13 jaar kunt u niet bij ons komen werken.

Vakantie / bijbaantje nodig? 

Wij vragen voor de komende zomer van 2019  plukkers vanaf 13 jaar in de gemeente #westbetuwe in de dorpen Ophemert, Haaften, opijnen en Waardenburg.  Wij houden rekening mee met je woonplaats op welke locatie je word ingedeeld. Maar door groei en rijping omstandigheden moet je rekening houden dat je op elke locatie ingezet kan worden.Je moet bij ons met eigen vervoer naar het werk komen. Er kan nog aangemeld worden voor de pluk  voor minimaal 3 weken, het grootste pluk werk is vanaf half juli tot half augustus.  je kunt op deze site je aanmelden, doormiddel van het aanmeldformulier. 

Bij aanmelding zijn onderstaande punten van belang:

1. Werktijden

De werktijden voor de jeugd in de rode bessen liggen tussen 7.30 en 15. 00   Door weersomstandigheden kan het gebeuren dat we soms tot 17.00 plukken omdat we een andere dag door regen of warmte eerder moesten stoppen.

We proberen de oudere jeugd die meestal ook meer ervaring hebben in de bramen te laten oogsten. Dat zijn ook meestal mensen die graag meer uren willen werken daarom word er in bramen in principe altijd tot 17.00 gewerkt.

2. Minimaal 3 weken

Je moet je aanmelden als je komt werken voor minimaal 3 weken. Dit hoeft niet aaneengesloten. Als je die 3 weken niet volmaakt zullen wij 15 euro administratie kosten in rekening moeten brengen. Vanaf dag 1 sta je al gemeld bij de belastingdienst en daar zit behoorlijk wat kosten aan verbonden.

3. Afwezigheid melden

Afwezigheid (met een geldige reden) liefst 1 week van te voren melden; 1 dag van te voren wordt niet geaccepteerd omdat het dan lastig is om nog extra mensen te regelen.

4. Plukprestaties en verdiensten

Er wordt een minimale plukprestatie van je verwacht. Voldoet je na een aantal dagen hier niet aan, dan kan je niet langer bij ons werken. De minimale eisen worden per gewas beoordeeld en vastgesteld. met een goede motivatie is die minimale prestatie voor iedereen haalbaar. Iemand van 13jaar verdient 3euro netto. Elk jaar ouder is 50ct erbij, dus iemand van 17jaar verdient 5euro per uur netto.

5. Loonbetaling

Als je komt plukken krijg je een urenbrief waar je de uren van elke dag op kunt invullen. Deze urenbrief is voor 3 weken. Aan het eind van die 3 weken moet je die in leveren met naam en ibannummer. Na inlevering van je urenbrief  krijg je je verdiende geld op je  bankrekening gestort.

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken. Ga naar het kopje aanmelden om je aan te melden.

Nadat je een mail gestuurd heb voor aanmelding, ontvang je een bevestigingsmail. Je weet dan of je bent aangenomen en op de lijst staat. Dit zal meestal ongeveer binnen 5 werkdagen gebeuren.

Adressen van percelen

Waardenburg
Heideweg 8

Haaften
Buitenweg 44, schuin tegenover dit huis bij het Sikkert bord het pad op fietsen.

Ophemert
Bulkheuvelseweg perceel ligt naast nmr 16 ligt een brugje over de sloot.

Opijnen zandstraat naast nmr 48a voorop zijn er bramen. Over het pad na achteren fietsen daar ligt het perceel bessen.

personeelsfoto

WAT ER OOK GEBEUR, DE SIKKERT GA DEUR!